Onlangs werd op de “Dag van de Zorg” voor de verpleegkundigen van het MUMC+ een inspirerend symposium georganiseerd.

Zo werd er o.a. aandacht gegeven aan het programma ‘healthy sleep’ dat zich richt op het verminderen van de schadelijke effecten van werken tijdens de nacht. Maar liefst 34 verpleegafdelingen worden hierin ondersteund en gefaciliteerd middels onze BOOZTR Powernap Relax stoel!

De bezoekers van de stand werden overigens blij verrast met een BOOZTR ‘Nappuccino’ mok; een grappige maar vooral krachtige woordspeling. Want wist je dat een kopje koffie net voor je powernap echt wonderen doet?

Over deze site

Dit kan een goede plek zijn om jezelf en je site te introduceren of wat credits op te nemen.

Vind ons

Adres
Hoofdstraat 123
New York, NY 10001

Uren
Maandag—vrijdag: 9:00–17:00
Zaterdag & zondag: 11:00–15:00

Nieuw - pay per use!