Over ons.

Sleep. Work. Repeat.

Wie kent het niet? De behoefte om – al is het maar kort– even te kunnen liggen en je ogen dicht te doen. Even te rusten. Af te zonderen in een prikkelarme, veilige geborgen omgeving. Te ontspannen. Om zo te herstellen en hernieuwde energie op te doen.

Vaak juist als je weg bent van huis. Op het werk. Tijdens het werk. Overdag na de lunch of tijdens je nachtdienst. Tijdens het reizen. Tijdens het geven of volgen van een training. Na het sporten.

Juist wanneer je het nodig hebt, kan het vaak niet. Omdat de faciliteiten er gewoonweg niet zijn of omdat het – zoals bij veel werkgevers – niet is geaccepteerd vanwege het taboe. 

Deze behoefte constateerden wij (Fabian Otten & Robert-Jan van Embden) als zelfstandig ondernemers maar al te vaak tijdens onze projectwerkzaamheden. Ook het taboe. En dat terwijl onderzoek aantoont dat een kort rustmoment van 20 minuten veel positieve gezondheidseffecten kent. Het verbetert de alertheid en productiviteit en de kans op fouten wordt gereduceerd.

In 2018 hebben wij daarom BOOZTR opgericht. Haar missie: een positieve bijdrage leveren aan het welzijn van medewerkers door het inzetten van innovatieve rust- en hersteloplossingen op de werkvloer. Om te slagen in die missie kun je natuurlijk niet volstaan door eenvoudigweg even ‘een doos te schuiven’.

Voor ons is het traject tot en met de levering een warming-up, want uit ervaring weten we inmiddels dat de wedstrijd pas echt begint na de plaatsing. We adviseren, ondersteunen en helpen bij de implementatie en we maken gebruik van diverse (digitale) hulpmiddelen. Dit heeft een positief effect op het vergroten en versnellen van de adoptie en het reduceren van het (mogelijk) taboe op ‘rusten op de werkvloer’.

Wat begon in 2018 met de verkoop van pods uit Finland, is inmiddels uitgegroeid naar een uitgebreid product- en dienstenportfolio en intensieve samenwerking met diverse partners. De powernaprevolutie is een feit. Inmiddels mogen we ons marktleider noemen van powernapoplossingen binnen de zorg en worden onze bewezen oplossingen meer en meer ingezet in de industrie, het onderwijs, de sport en wellness sector en zakelijke dienstverlening.

Samen met onze partners dragen we bij aan vitaliteit en duurzame inzetbaarheid van medewerkers en sporters.

BOOZTR. rest. relax. recover. 

Powernaptrein voor de NS!