De afgelopen weken mochten we op diverse locaties in de zorg en industrie onze nieuwe powernapstoel afleveren ter ondersteuning van nachtwerk.

De ‘powernappers’ zijn lovend over het comfort van de stoel en de zero gravity positie (powernap stand) die binnen enkele minuten het lichaam ontspannen en bijdragen aan een effectieve powernap en herstel.

De BOOZTR Powernap Relax Chair is een uitstekend en betaalbaar alternatief om te rusten en herstellen indien men bijvoorbeeld vanwege beperkte ruimte geen powernap pod kan plaatsen. Een privacy biedende, afsluitbare kamer is hierbij dan wel een vereiste.

Over deze site

Dit kan een goede plek zijn om jezelf en je site te introduceren of wat credits op te nemen.

Vind ons

Adres
Hoofdstraat 123
New York, NY 10001

Uren
Maandag—vrijdag: 9:00–17:00
Zaterdag & zondag: 11:00–15:00

Nieuw - pay per use!