Het AVL heeft recent diverse powernapoplossingen kunnen testen. De zorgprofessionals van de control-room van Amerpoort en de SEH van het LUMC beschikken nu tijdens de nachtdiensten over onze pods. In de regio Rotterdam is alweer de 3e powernapoplossing geplaatst bij een van onze trouwste klanten actief in de chemische industrie.

Ziekenhuis Rivierenland en UZ Gent zijn verrast door BOOZTR en hebben vanwege de hectische periode een powernap pod in bruikleen gekregen. Ten slotte heeft BOOZTR voor Sparta Rotterdam een recovery room ingericht met 2 nieuwe hersteloplossingen.

Over deze site

Dit kan een goede plek zijn om jezelf en je site te introduceren of wat credits op te nemen.

Vind ons

Adres
Hoofdstraat 123
New York, NY 10001

Uren
Maandag—vrijdag: 9:00–17:00
Zaterdag & zondag: 11:00–15:00

Nieuw - pay per use!